Моментално работиме на планирано одржување на продавницата.
Ви благодариме на вашата доверба и разбирање.

Адреса

Аптека Луна
Булевар Туристичка 71А
6000 Охрид
 

Контакт

  • 046 512 900
  • aptekalunaohrid@yahoo.com
Аптека Луна © 2023. UKION SHOPS